Súťaž vo varení kotlíkových špecialít Lipová 2024

Milí fajnšmekri, zabávači, priatelia, kuchári, milovníci hudby, jedla a zábavy. V Lipovej sme v sobotu 20. júla 2024 na futbalovom ihrisku uvarili perfektnú zábavu. Vždy sa nájde dôvod na stretnutie, posedenie a zastavenie sa. Uvedomiť si spolupatričnosť k miestu, kde žijeme, k miestu ktoré sme zdedili a ktoré odkážeme budúcim generáciám. Aj tohtoročný tretí ročník novodobej série súťaže vo varení kotlíkových špecialít bol úspešný a právom si nachýdza trvalé mieto medzi júlovými obecnými podujatiami.

 

Do okolia sme vyslali krásne pozdravy z našej milej Lipovej vo forme vôní, chutí, zábavy a dobrej nálady. Čo je pre loď kapitán, pre kotlík je pán kuchár.  A viete čo je najhoršie? Keď je každý okolo kotlíka kuchár. To sa našim súťažným i nesúťažným tímom nestalo. Pozorne plnili príkazy šéfkuchárov, ktorými tento ročník boli: Jozef Gašparovič, Marcel Jakabovič, Heňo Barci, Roman Bartoš, Štefan Švajda, Robo Kecskés, Dominika Mikulcová, Rado Filaga, Mišo Gašparovič, Tatiana Ölvecká.

Ďakujem všetkým za príjemný deň plný veselej nálady a stretnutí. Počasie bolo trošku smoklivé, ale nikomu nechýbal úsmev na tvári a ruky hore. O to sa postaral hlavný porotca súťaže – spevák Mafia Corner. A kto vyhral? Nie je dôležité. Podstatné je, že nikto neprehral, pretože sme boli všetci spolu ako jedna rodina. Ďakujem súťažným tímom, kolegom, čiže obecnému úradu za perfektnú organizáciu, sponzorom, ktorí prispeli do tomboly a podporili koncert Mafia Corner, PZ Javorina pod vedením predsedu PZ Jozefa Gašparoviča za vynikajúci obecný guláš pre občanov a Vám všetkým za účasť. Verim, že o rok si toto prijemne podujatie zopakujeme. Dedinu treba stmeľovať. Nech žije Lipová.

Starostka obce Lipová

 

1. miesto získali Susedia pod vedením šéfkuchára Roba Kecskésa

2. miesto získal tím Heňo – Bager pod vedením šéfkuchára Heňa Barciho

3. miesto získalo Poľovné združenie Javorina Lipová pod vedením šéfkuchára Marcela Jakaboviča

4. miesto získali :  Seniori a záhradkári, Mikulcoví, OŠK Lipová, Kolegovia, AMIN – PRO, Organizátori

 

Fotky si môžete pozrieť tu.